Over Puur Plantaardig

Jolanda lief 21-07-2013

Jolanda Gerbecks

Plantaardig eten, huidverzorging, kleding, schoenen en accessoires dragen, je woning inrichten en je stijl van leven aanpassen. Dat is het waar het bij puur plantaardig om draait.

Wat het eten betreft doen we ons best je van de beste plantaardige producten te voorzien en je anders naar anderen door te verwijzen. Ook kun je bij ons altijd een hapje proeven.

Wat betreft het dragen van plantaardige kleding en accessoires vertonen wij modellen die je via aan ons verbonden bedrijven kunt kopen. Dat geldt standaard voor al onze producten.

Wat het wonen betreft knappen we oude spullen op en geven we je tips hoe je dit ook kunt doen.Wat we zelf opknappen kun je van ons kopen.

Voor het doen nodigen we je uit om onze plantaardige activiteiten te bekijken die we samen met jou en anderen vorm geven. Wij bieden workshops veganistisch koken aan en helpen je jouw leven gaandeweg plantaardig te restylen. Ook staat er altijd een kopje thee voor je klaar en is er altijd wel iemand om een praatje mee te maken.

We hebben decennia ervaring in het trainen en begeleiden van teams en individuen naar een zelfsturend niveau en helpen graag anderen op weg die dit plantaardig(er) leven ook willen promoten. We weten dat de zwakste schakel de sterkte van de ketting bepaald en selecteren daarom nauwkeurig met wie we samenwerken.

Wil je als vrijwilliger (in training tot ondernemer) voor of bij ons komen werken? Schrijf even een mail aan ons, of kom langs.

Meer informatie is te verkrijgen via jolanda@way2change.com of bel, 06 -29 495 286

Of stel je vraag hier:

Advertenties