Puur Plantaardig sluit haar deuren en opent een andere.

Beste fans van Puur Plantaardig;

helaas, het is me niet gelukt.

Wegens tegenvallende bedrijfsresultaten en geen eigen kapitaal om dit te overbruggen zie ik me genoodzaakt Puur Plantaardig per direct te sluiten en met ingang van vandaag zijn we dan ook dicht. Met pijn in mijn hart vertel ik jullie dit.

Het was een droom die te mooi bleek om waar te zijn.
De financiële consequenties die uit dit avontuur voortvloeien zijn groot en het zal dan ook een tijdje duren voordat ik uit de schulden ben. Het spijt me dat ik Puur Plantaardig niet op de been heb weten te houden en het heeft zeker niet aan jullie enthousiaste reacties gelegen op het concept, de sfeer en het eten, want die reacties waren er wel!!

Gebrek aan startkapitaal, te lage prijzen en te weinig marketing zijn eerder de struikelblokken geweest.

Ik zal even tijd nodig hebben om de zaken voor mijzelf nu verder op orde te krijgen, maar geef jullie later graag alle recepten, met alle plezier door, zodat je ze zelf ook kunt maken.

Bedankt aan iedereen die zijn of haar enthousiasme en steun heeft gegeven aan dit avontuur. Ik twijfel er niet aan dat er plantaardigere tijden aankomen en dat deze markt zal groeien.

Dat we met zijn allen steeds bewuster gaan kiezen voor een duurzamere omgang met ons lichaam en onze keuze voor wat we eten en zo voor een gezondere manier van omgaan met onze planeet, is voor mij een dagelijkse realiteit en daar hebben velen van jullie mij alleen nog maar sterker in doen geloven.

Ik ga mijn focus weer leggen op de trainingen en workshops die ik nog steeds geef www.ineendaginjeeigenkracht.wordpress.com en zoek daarnaast een nieuwe PT of FT baan.

Uiteraard blijf ik met liefde koken en je kunt dan ook maaltijden bij me thuis in Landgraaf komen afhalen, of bestellen via http://www.thuisafgehaald.nl of rechtstreeks via 06-29 495 286

Warme groet, Jolanda Gerbecks

Advertenties